Wie is Spartax en wat kunnen we voor jou betekenen?

Expert in vastgoedfiscaliteit

Spartax is een advocatenkantoor dat zich specialiseert in (fiscale) vastgoedplanning. Het bestaat uit gedreven mensen voor wie de passie voor het beroep centraal staat. Binnen de grenzen van en met groot respect voor de wet, adviseren wij onze cliënten over alle fiscale aspecten van deze vastgoedplanning. Soms betekent dit wijzen op de gevaren, soms komt het neer op artistieke creativiteit om een doel toch maar te bereiken. In de meeste gevallen is dit een combinatie van de beide.Onze website is zo opgebouwd dat hij u meteen laat zien wat wij allemaal doen en eventueel voor u kunnen betekenen. Liever dan hier een saaie en weinigzeggende tekst neer te pennen, nodigen wij u graag uit om onze fiscale habitat en passie te ontdekken.

 

Onze doelgroep

Wij richten ons in eerste instantie uitsluitend op zelfstandigen, vrije beroepers en kmo’s die met fiscale vragen kampen rond vastgoed. Dit gaat van de kleine zelfstandige aannemer tot industriële ondernemingen. Daarnaast werken wij ook vaak samen met vastgoedprofessionals (projectontwikkelaars, vastgoedvennootschappen, etc.).

Onze economische levensader is zowat de E17 en omvat alle Vlaamse provincies, gaande van West-Vlaanderen tot Limburg en van de Kempen tot Brussel. Onze hoofdkantoren zijn dan ook niet voor niets gelegen in het project 17 West, verwijzend naar deze snelweg. Naast ons hoofdkantoor te Waregem hebben wij tevens een kantoor te Antwerpen (Berchem, Uitbreidingsstraat 84), om ons cliënteel zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze aanwezigheid in gans Vlaanderen te visualiseren.

 

Onze referenties

Sorry, wij geven geen referenties prijs. Discretie is een van onze kernwaarden. Wij bedienen onze cliënten zoals we zelf zouden willen bediend worden en tillen zwaar aan vertrouwelijkheid en privacy.

 

Onze tarieven

 

Wij vinden uurtarieven niet meer van deze tijd. Niet elk uur is evenveel waard en de focus ligt daardoor te veel op de hoeveelheid werk en te weinig op de toegevoegde waarde. Om volledig transparant te zijn maken we graag een korte vrijblijvende screening van uw vraag en eventueel een intake-gesprek op ons kantoor (tegen een beperkte kostprijs), om daarna ons actieplan voor te stellen en daarbij meteen een offerte. Op die manier creëren we financiële duidelijkheid op voorhand en draagt u geen enkel financieel risico.

Al onze facturen zijn met 21,00% btw. Onze tarieven zijn wel all-in dus er zijn geen addertjes onder het gras onder vorm van administratieve kosten of andere toeslagen. 

 

 

Maak gebruik van onze berekeningstools

Spartax is daarnaast reeds jaren trendsetter en innovator als het om de waardering van tijdelijke zakelijke rechten gaat (vruchtgebruik, opstal, etc.) Stap voor stap gieten we onze berekeningsmodellen ook in gepaste software zodat deze publiek ter beschikking kan worden gesteld. Ontdek het verder op onze website.

 

Voor cijferberoepers en ondernemers

Onze klassieke contactpersonen zijn de cijferberoepers (accountants, boekhouders en revisoren), die de ervaren en onderlegde vertrouwenspersonen zijn van de ondernemers (= onze eindklanten). Niets belet evenwel dat ondernemers ons rechtstreeks contacteren, al is een goede samenspraak en verstandhouding meestal wel nodig in het belang van het dossier. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!